www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

3.1.18

Bελτίωση της ρύθμισης για οφειλές επιχειρήσεων-επαγγελματιών προς την εφορία

Bελτίωση της ρύθμισης για οφειλές επιχειρήσεων-επαγγελματιών προς την εφορία


Τη βελτίωση της ρύθμισης που προβλέπει την αποπληρωμή σε 120 δόσεις, οφειλών έως 50.000 ευρώ προς την εφορία, επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, ζητάει ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Όπως τονίζει ο κ. Μίχαλος, πολύ μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών χάνουν τη ρύθμιση, που θα μπορούσε να φανεί σωτήρια για τη βιωσιμότητά τους, καθώς τα κριτήρια για την ένταξη σε αυτήν, είναι εξαιρετικά αυστηρά και περιορίζουν αισθητά τον αριθμό επιχειρηματιών που μπορούν να κάνουν χρήση της ευεργετικής αυτής δυνατότητας.
Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ τονίζει ότι:
«Η ρύθμιση θα πρέπει να ισχύσει και για τις οφειλές του 2017 και όχι του 2016. Δεν θα πρέπει να αποκλείει επιχειρηματίες με εισοδηματικά κριτήρια και κυρίως επιχειρηματίες με ακίνητη περιουσία.
Σημειώνεται ότι επιχειρηματίες που έχουν ακίνητη περιουσία πάνω από 250.000 ευρώ, εξαιρούνται από τη ρύθμιση».

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ